Όσοι παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ουσιαστικά επιβραβεύουν τον «Πολακισμό»

Εξαπάτηση, εξουσιολαγνεία, αριβισμός, κυνισμός είναι το πρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το προσωπείο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος

Χυδαία και πανικόβλητη για τη βαριά ήττα, που έρχεται, χαρακτήρισε την εμφάνιση του Πρωθυπουργού στη Βουλή, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ κυρία Φωτεινή Αραμπατζή.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως αναβαθμισμένη εκδοχή του «αυριανισμού», που λασπώνει και συκοφαντεί ό,τι βρεθεί μπροστά του προκειμένου να επιβιώσει προβαίνοντας μάλιστα και σε ένα προεκλογικό παζάρι εξαγγελιών, με υποσχετική το 2020, όταν δηλαδή Πρωθυπουργός δεν θα είναι εκείνος, αλλά με τη ψήφο του ελληνικού λαού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αναρωτιέμαι αν όλο αυτό είναι έμπνευση της τελευταίας στιγμής ή αν προήλθε τις ώρες της ξεκούρασης πάνω στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου, την ώρα, που όλη η Ελλάδα θρηνούσε συγκλονισμένη τους νεκρούς στο Μάτι».

Η Ελλάδα, που όπως τόνισε, δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 14 εκ. ευρώ αχρείαστους φόρους που επέβαλε η Κυβέρνηση, τον ΦΠΑ στην εστίαση, που από 13% τον εκτόξευσε στο 24% και τώρα, στα στερνά, εξαγγέλλει τη μείωσή του, το πετσόκομμα των συντάξεων, την πρωτοφανή κατάργηση του ΕΚΑΣ με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ, την αχρείαστη μείωση του αφορολόγητου, για την οποία δεν «έβγαλε άχνα» ο κ. Τσίπρας.

Αυτή την άθλια διακυβέρνηση στοχεύει η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας αλλά κυρίως την άθλια πολιτική συμπεριφορά, που ακούει στο όνομα «πολακισμός»!

Τόνισε δε πως όσοι παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ουσιαστικά επιβραβεύουν την πολιτική χυδαιότητα, την πολιτική ψευτομαγκιά και τον πολιτικό κυνισμό, που συνοψίζεται στην Πολάκειο φράση: «Σας έχω όλους»! Μια φράση, που θυμίζει την αισθητική βαρβαρότητα του «δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε» του Μένιου Κουτσόγιωργα, και που βεβαίως ωχριά μπροστά στο «θλιβερό σύμπτωμα» Πολάκη.

«Δεν μας “έχετε”, κύριε Πολάκη, όσο πολιτικό δηλητήριο κι αν στάζει ο λόγος σας, όσες απειλές και αν εκτοξεύετε για να φοβηθούν η κοινωνία, οι δικαστές, τα μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί σας αντίπαλοι!»

Στηλίτευσε τη χυδαία, φασιστική επίθεση του κ. Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ενός πρότυπου, αγωνιστή της ζωής, που με τη συμμετοχή του τιμά το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τη θλιβερή επιλογή του Πρωθυπουργού να τον επιβραβεύσει συμβολικά, κάνοντας Πάσχα μαζί του.

«Εμείς είμαστε όμως εδώ για να πούμε επιτέλους “ως εδώ”» υπογράμμισε η κυρία Αραμπατζή αναφέροντας πως το «ως εδώ» την αφορά προσωπικά, καθώς λοιδορήθηκε και η ίδια από τον κ. Πολάκη, όταν την κατηγόρησε με ανάρτησή του για «ψευτοπατριωτισμό», επειδή παρήλασε την 25η Μαρτίου με το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών, φορώντας την τιμημένη, Μακεδονική φορεσιά του Ρουμλουκιού.

«Ψευτοπατριώτες ή μάλλον απάτριδες είστε εσείς και όλη η Κυβέρνησή σας, κύριε Πολάκη, αλλιώς δεν θα επιτρέπατε στους Σκοπιανούς, με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, να καυχώνται σήμερα για δήθεν μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα».

«Εκτός όμως από χυδαίος, είστε και συκοφάντης, εμφανίζοντας με ψευδώς ως καταδικασμένη Βουλευτή το 2018, για υπόθεση, που αφορούσε περίοδο, που δεν ήμουν Βουλευτής και το σημαντικότερο, υπόθεση για την οποία, στην ουσία της, αθωώθηκα το 2015!».

«Είστε η Κυβέρνηση, που ενεργοποιεί μία πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων σε όποιον τολμά να εκδηλώνει τα πατριωτικά του αισθήματα και να εναντιώνεται στις αντεθνικές πολιτικές σας» ενώ προκάλεσε τον κ. Πολάκη να μην κρυφτεί, όπως το συνηθίζει, πίσω από τη βουλευτική του ασυλία και να παρουσιαστεί στο δικαστήριο να απολογηθεί για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, που έχει καταθέσει εναντίον του.

«Όσο για το τί σημαίνει Μακεδόνας θα το καταλάβετε το βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν η απάντηση των πολιτών στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών θα είναι βροντερή και αμείλικτη».

«Αναξιόπιστοι πολιτικά, απογυμνωμένοι ηθικά είστε εσείς Κυρίες και Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε αναφερόμενη στην αποκάλυψη της υποκρισίας του κ. Τσίπρα, που έκανε διακοπές στα κότερα των ελίτ, αυτών, που υποτίθεται ότι χρόνια τώρα πολεμούσε.

Υποκρισία σε συνδυασμό με έναν απάνθρωπο κυνισμό, που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα καθώς τη νύχτα της 23ης Ιουλίου, όσο ο Πρωθυπουργός, όσο και κ. Πολάκης γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι αλλά συνειδητά και αναίσχυντα το απέκρυπταν, παίζοντας θέατρο μπροστά στις στημένες κάμερες.

«Αριβισμός, χυδαιότητα, κυνισμός. Εξαπάτηση, εξουσιολαγνεία, πολακισμός. Σε όλα αυτά, είμαστε απέναντι, όπως και στο προσωπείο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματός σας. Να τον χαίρεστε, λοιπόν, αμετανόητοι, τον κ. Πολάκη και την αθλιότητά του!».

TAGS: