ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Χωρίς τους νέους, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον. Τόσο απλά.

Πρέπει να μπορείς να ζήσεις ανεξάρτητος, να προχωρήσεις στη ζωή σου, να διεκδικήσεις τα όνειρά σου.

Αξίζεις ποιοτική παιδεία, αξίζεις ευκαιρίες να εργαστείς σε μια καλή δουλειά και επιτέλους να προοδεύσεις στον τόπο σου.

Να μην αισθάνεσαι πια εγκλωβισμένος.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Πρέπει να έχεις μεγαλύτερο εισόδημα με προοπτική αύξησης κάθε χρόνο
Αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό με ρυθμό διπλάσιο από το ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας. Αν η οικονομία αυξάνεται με 3%, ο κατώτατος μισθός αυξάνεται με 6%. Και την επόμενη χρονιά με ρυθμό ανάπτυξης 4%, ο κατώτατος θα αυξηθεί και πάλι κατά 8%, κ.ο.κ. Οι αυξήσεις αυτές θα γίνουν, γιατί το σχέδιό μας εγγυάται στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Με το πτυχίο σου θα πρέπει να μπορείς να βρεις δουλειά.
Συνδέουμε αμέσως τα πανεπιστήμια με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα. Τα πτυχία θα αποκτήσουν επιτέλους αντίκρισμα.

Θα σε στηρίξουμε να κάνεις οικογένεια.
Δίνουμε 2000 ευρώ επίδομα για κάθε παιδί και αυξάνουμε το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Χρειάζεσαι προοπτική εργασίας
Στηρίζουμε ενεργά τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές καλές δουλειές. Για παράδειγμα μόνο η επένδυση του Ελληνικού θα δημιουργήσει 50.000 νέες θέσεις εργασίας άμεσα.

Αξίζεις πολλές ευκαιρίες να βρεις καλή δουλειά.
Θα ξεκολλήσουμε αμέσως τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές καλές δουλειές. Πχ. Μόνο η επένδυση του Ελληνικού θα δημιουργήσει άμεσα 50.000 νέες θέσεις εργασίας.

Πρέπει να έχεις κι εσύ όφελος από τα κέρδη των επιχειρήσεων.
Δίνουμε κίνητρα στους επιχειρηματίες να διανέμουν τα κέρδη τους και στους εργαζομένους προστατεύοντας πάντα τα δικαιώματά τους. Αυτό θα γίνει πράξη με ένα συνδυασμό φορολογικών κινήτρων και αυστηρών ελέγχων.

Θέλουμε να βγει επιτέλους ο τόπος από τη μιζέρια. Θέλουμε να σου αποδείξουμε πως η Ελλάδα της κρίσης που γνώρισες δεν είναι η μόνη Ελλάδα που υπάρχει. Γιατί αξίζεις πολύ καλύτερα.

TAGS: