Ενημερωτική εκδήλωση για την εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων

Προσκεκλημένος ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης

Εκδήλωση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των σερραϊκών επιχειρήσεων, διοργανώνει η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή, το Σάββατο, 25 Ιουνίου, στις 10:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA, στις Σέρρες.

Προσκεκλημένος Ομιλητής είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης και η εκδήλωση έχει θέμα: «Προοπτικές, Εργαλεία και Πολιτικές για την Εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ»

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση των εκπροσώπων των εξαγωγικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της Αγροδιατροφής, της μεταποίησης, της εμπορίας, της βιομηχανικής παραγωγής και των υπηρεσιών, με έδρα τις Σέρρες, για τις πολιτικές προώθησης των Εξαγωγών και το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Εξαγωγών, που προωθεί η Κυβέρνηση.

Ειδικότερα θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες του χαρτοφυλακίου της Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας και θα αναλυθούν σε διάλογο με την σερραϊκή επιχειρηματική κοινότητα οι εξελίξεις, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, η πρόσβαση σε νέες αγορές και η εδραίωση σε υπάρχουσες, με σκοπό την αύξηση του αναπτυξιακού τους αποτυπώματος.

TAGS: