«Χρόνια πολλά στην αγγελοφρούρητη πόλη των Σερρών»

Φωτεινή Αραμπατζή: “Χρόνια πολλά στις Σερραίες και στους Σερραίους”

 

«Χρόνια πολλά στην αγγελοφρούρητη πόλη μας» ευχήθηκε από τις Σέρρες η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή για την μεγάλη εορτή των Πολιούχων Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Η κ. Αραμπατζή παρακολούθησε το πανηγυρικό Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης των Σερρών, όπου με λαμπρότητα αλλά και κατάνυξη εορτάσθηκε η ιερά μνήμη της Σύναξης των Αγίων ενδόξων Αρχιστράτηγων Μιχαήλ και Γαβριήλ, συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου και Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

Στέλνοντας τις ευχές της στις Σερραίες και στους Σερραίους, στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, η κ. Αραμπατζή ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη ημέρα η σημερινή για την πόλη μας, υπό τις συνθήκες βέβαια, που επιβάλλει η πανδημία. Το μήνυμα το έστειλε μέσα από τον πνευματικό  του λόγο ο  Σεβασμιώτατος κ.κ. Θεολόγος, προτάσσοντας την ενότητα, την κοινωνική αλληλεγγύη και την ατομική ευθύνη του καθενός από εμάς.  Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πανδημία, ας προτάξουμε λοιπόν όλοι την κοινωνική αλληλεγγύη κι ας συμβάλουμε και ο καθένας μας προσωπικά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους επαΐοντες και στην επιστήμη».

Τιμώντας την μεγάλη εορτή, την παραμονή, η κ. Αραμπατζή συμμετείχε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, που τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αχλαδοχωρίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου, ενώ στη συνέχεια παρέστη στον Πανηγυρικό Εσπερινό των του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μελενικιτσίου.

TAGS: